Eveline X-treme Gel Effect Top Coat

Nda... nisu me ubili praznici, bar ne doslovno. Figurativno sam umrla od hrane, pa se stoga nisam mogla javljati i redovito postati. Recimo.
Pokušat ću to nadoknaditi u budućnosti, jedna od novogodišnjih odluka (uz onu klasičnu: od ponedjeljka na dijeti) bila je i redovitije pisati blog.

Prvo čestitam sve blagdane koje ste zadnjih tjedana slavili, nadam se da ste uživali!

Danas donosim recenziju. Predmet recenzije je Eveline X-treme Gel Effect Top Coat. Xtreme TC u ostatku teksta. (Živciraju li još koga ove kobasice od naziva koje proizvođači kozmetike obožavaju?)
Relativni novitet kod nas, TC je izazvao mini-hype među lakoholičarkama, i, jasno, morala sam ga imati - makar imam dobrodržeću bočicu svog Essence BTGN u upotrebi. Pa sam obišla 3 drogerije da bih pronašla neispražnjenu policu s Xtremeom. Jer, Eveline 8u1 terapijski lak je moj sveti gral svih baznih lakova ikad, i godinama sam mu vjerna, volim i njihovo ulje za kutikule (kad ga smijem koristiti), tako da sam, malo podgrijana pročitanim pohvalama, pohrlila u drogeriju.

O pakiranju neću puno. Za razliku od nekih blogerskih kolegica, dokle god je funkcionalna (proizvod se ne isipava, ne curi, ne mulja, da se otvoriti i zatvoriti i ambalaža se ne kida, a lakovi imaju upotrebljivu četkicu), fućka mi se živo je li ambalaža elegantna i djeluje li luksuzno ili ne. Kupila sam ga da ga trošim, a ne da ga gledam na polici i divim mu se.
Tek toliko da vam ga pokažem:


Upakiran je u kartonsku kutijicu kao i svi Evelineovi terapijski lakovi. Zgodno, jer znate da nitko nije otvarao bočicu i "samo ga malo isprobao" na prstu, dva, a onda ostavio da se zgušnjava prije nego naiđete vi pa ga kupite.


U kutiji se nalazi klasična "evelinasta" bočica sa crnim čepom. (Ovdje malo mutnjikavo uslikana)

E, sad, ono bitno: performanse!
Što obećava? "Inovativna formula bogata Liquid Glass kompleksom prodire u lak u boji dajući efekt geliranih noktiju. Nokti poprimaju izniman sjaj, a postojanost laka produljuje se do 3x. Nadlak ostavlja savršeno glatku i sjajnu površin ekstremno otpornu na ljuštenje i oštećenja."
K tome još obećavaju i sušenje u roku od 5 minuta.

Što sam dobila?
Plusevi:
Sjaj koji su obećali je tu.
Nail art na kojem sam ga prvo isprobala mi je malo razmuljao, ali ništa više ni manje nego ostali TC-ovi.
Lak je bio suh relativno brzo (ne bih baš rekla za 5 minuta, za 5 je možda bio  suh na dodir, ali za pola sata je bio potpuno osušen).
Manikura je trajala 5 dana bez tipweara, peti dan mi se počela lagano ljuštiti s noktiju (na poticaj, malena zapinjanja i tome slično...).

Minusi:
minus je ustvari samo jedan, ali je OGROMAN.
M J E H U R I Ć I ! ! !
Ovaj lak mi je, usred zime, napravio više mjehurića nego na reklami za dječji šampon!!!



Kada sam vidjela o kakvoj se katastrofi radi, brže-bolje sam nalakirala Essence BTGN preko svega da smanjim štetu, pa se mjehurići ovdje ipak ne vide u PUNOM sjaju.

Doduše, na ovoj sivoj manikuri nisam ga koristila prema uputama. Upute kažu: "Nanijeti tanki sloj proizvoda na potpuno suh lak za nokte.", a ja nikada ne čekam da se lak potpuno osuši. Nadlak koristim u svrhu bržeg sušenja manikure, pogotovo za one tvrdoglavce koji se sami suše cijelu vječnost. No, prethodna manikura, koju nisam slikala tako da se vide mjehurići, pa onda neću ni dodavati slike, bila je pečatirana. To, nekako, podrazumijeva da je podloga bila suha prije samog pečatiranja, pa su se mjehurići svejedno stvorili. Ne u tolikoj mjeri kao na ovoj, ali - meni bar - radi mjehuriće u svim uvjetima. Nažalost.

Znači, od mene veliki fail.

Kakva su vaša iskustva s Eveline proizvodima? Jeste li već isprobale X-treme Gel Effect Top Coat? Što mislite o njemu? Hail ili fail?

Lijep siječanjski pozdrav,
XOXO,

d.

Primjedbe

  1. Ja nema mjehurice...i jako sam zadovoljna...stvarno nisam nikada imala mjehurice...pa mi nije jasno zasto se nekome stvore a meni nee

    OdgovoriIzbriši
  2. Pokusaj da ga koristis bez baznog laka, jer se desava da je u svadji sa baznim pa onda u znak protesta stvara mehurice :) znaci samo lak u boji i preko TC i trebalo bi sve da bude u redu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala na prijedlogu, možda i to pokušam neki put, iako se baznog laka nerado odričem: em koristim terapijski eveline 8u1, koji mi drži nokte u dobrom stanju (nema pucanja niti listanja otkako ga koristim - što će reći, godinama ;) ), em sam ljubitelj tamnih i pigmentiranih lakova koji nokte ostavljaju opako zamrljanima ako se koriste bez baze.
      no, dobar savjet za one koji nemaju ništa protiv lakiranja "na golo" :)

      Izbriši
    2. Uvek mozes pokusati da iz izbelis cetkicom i pastom za zube :D 8u1 mi je sveti gral, mada treba i od njega s vremena na vreme napraviti pauzu :)

      Izbriši

Objavi komentar

Popularni postovi