Size Matters

I još jedan Essie. (Jesam rekla da sam malo šiznula za njima? :P) Ustvari su on i In Stitches ulov s jedne forumske burze, obožavam kada cure jednom nalakiraju genijalne lakiće i zaključe da im ne pašu, pa ih stave u prodaju u pola cijene. ;)
Uglavnom, Size Matters je  dio Coctail Bling kolekcije za zimu 2011. Essie ga opisuje kao "a blazing hot ruby red", odnoso blještavu jarku rubin-crvenu. Ja bih tu boju nazvala prostoseljački bordo. Radi se o boji crnog vina, koja vjerujem da bolje pristaje hladnim nego toplim podtonovima.
(Kad već vražje podtonove spominjem... Pitanje za znalce: je li moguće da mi lice i ruke imaju različite podtonove, ili jako fantaziram?)
Uglavnom, nijansa je must have u svakoj osnovnoj kolekciji, ako ne u Essie izvedbi, onda u nekoj jeftinijoj. (I rekla bih da većina proizvođača ima neki sličan lak. Maglovito se sjećam davno potrošenog Maybelline Colorama Mini u nijansi Candy Apple, pa odavno zgusnutog Bourjois 7 Days u sličnoj boji...)  Lak lijepo prekriva već u prvom sloju, drugi sam nabacila samo iz puste navike.

E, sad, otkrila sam razliku između američkih i europskih Essieja. Famozna četkica. Europejci imaju one krasne, široke, višekratno opjevane četkice. AmeriČanci imaju uske i duge četkice, koje me malo podsjećaju na OPIjeve, ili čak na Momente :lol:. Ako se moram izjašnjavati, draža mi je euro-četkica, ali, ruku na srce, ni AmeriČansku ne mrzim, da se i s njom lijepo nalakirati. (Zaključak: čim dolar odluči malo prizemljiti, idem ebayirati Essiće.)

Uglavnom, kako je 22. bio Sv. Vinko, a ja nalakirala boju crnog vina, činilo mi se zgodno i prigodno opaliti mali full house s vinovom lozom. (A to je bio i prvi uzorak od isprobanih koji se dao skinuti i prenijeti, ali nećemo sad o tome... :fićukaivrtinožicom: ) Pečat sam radila OPI L.A.M.B. - najljepšom zlatnom na svijetu, i šire.

Da ne duljim, evo rezultata:





Volite li vi ovakve vinske crvene nijanse? Koje vam je najdraži crveni lak?

XOXO,
d.


Primjedbe

  1. Manikura ti je super, fino si iskombinirala lak i uzorak kao i "značenje" tj.dan manikure...
    A najdraži crveni definitivno mirišljavac Revlon Bordeaux...
    Također pohvale i Kiko crvenim lakovima, naime ja imam problem da mi se nakon dva sloja crvene često vidi nokat ako se baš zagledam, ali to nije slučaj sa Kiko crvendačima :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala, hvala. s crvendaćima nemam tih problema (osim s OPI gloriom, ali ona je ionako nekako crelly, pa VNL pripisujem tome). kikače još nisam isprobala (nikako da iva stavi neku moju boju u prodaju ;) ), a revlonovi mirišljavci su mi tiha patnja. :)

      Izbriši

Objavi komentar

Popularni postovi