Menni je super - beauty blenderi

Ne znam jeste li upoznati s pričom, ali nas dvije smo se upoznale na jednom forumu, brbljajući - o čem bi drugom? - o kozmetici. Zašto je ova pojedinost danas bitna? Jer još uvijek brbljamo na tom istom forumu. A na njemu obitava i jedna forumašica pod imenom Menni.

E, ta Menni vam je vrelo mudrosti - žena redovito iskopava najbolje proizvode i daje fantastične preporuke. Kako ona sama ne bloga, a nama dvijema je malo neugodno prodavati njene preporuke pod svoje - dok, s druge strane, mislimo da bi svijet trebalo upoznati s tim malim draguljima koje smo otkrile zahvaljujući njoj, odlučile smo uvesti novu rubriku, "Menni je super", u kojoj ćemo predstavljati super stvari koje smo otkrile zahvaljujući njoj.

Prva na redu je set beauty blendera koje smo obje kupile na njenu preporuku s AliExpressa.

Radi se o kompletu od tri crne spužvice: velike, srednje i male.Spužvice su klasičnog oblika kapljice, kada se nakvase upadljivo narastu, a ono što ih izdvaja iz mora drugih spužvica je njihova mekoća. Ne-vje-ro-jatno su meke i nježne. Posljedično, fantastično blendaju.

Na prvoj slici gore, spužvice su suhe, dok su na drugoj pokvašene, i vjerujte nam, dooooobrano ocijeđene. Vjerujem kako se već sada vidi velika razlika u veličini, no dozvolite nam da vam pokažemo razliku na još bolji način. Usporedile smo svaku spužvicu s jednim Rafaellom (jer svi znamo kolike je veličine, zar ne? :D ), u suhoj i mokroj varijanti.J. ovu spužvicu uoooopće nije koristila, tako da vam nema što pametno reći vezano za nju.

D, ovu spužvicu obožava. Koristi ju za utapkavanje korektora na podočnjake koji joj ovih dana sežu do koljena (ljepote majčinstva). Savršene je veličine za lijepo izblendati okoloočno područje, lijepo upadne u onu ljubičastu udubinu ispod oka, fino utapka korektor u onu napornu boricu ispod donjeg kapka... A pri tom ne pokupi sa sobom dobar dio podloge, kako mi to znaju napraviti veće spužvice. Istovremeno je meka poput paperja i savršeno se prilagodi obliku lica.
Također ju koristi i za utapkavanje baze ispod i oko obrva (da, ima toliko masnu kožu da mora koristiti bazu za sjenila kako joj proizvodi za obrve ne bi kroz par sati otputovali u masnim potočićima negdje na jug), jer W'n'W baza zna ostaviti ružne prijelaze ako ju se ne izblenda dobro.
Sve u svemu, od D. ova spužvica dobiva čistu peticu!
E, ovu već jest J. koristila. Zapravo, od sve tri spužvice, tu jedinu jest. Veličinom odgovara licu, i super blenda puder. D. je nagovarala godinama da proba spužvice, međutim tvrdoglavo je odbijala a onda se dogodila Menni i ova spužvica i to je bila ljubav na prvo korištenje. Puder sjeda fantastično na kožu kad se utapka ovom spužvicom, nema osjećaja težine i zategnutosti. Špicem utapka puder i korektor na podočnjacima, a guzicom i tijelom ostatak lica pokrije.

D. također jako voli ovu spužvicu. Potpisuje sve što je J. već rekla, dodajući samo da je prvotna namjena ove spužvice, prema uputama proizvođača, za ublendavanje kontura. Nekome s većim licem ona bi vjerojatno i odgovarala za tu namjenu, ali nama sitnoga lica je idealna za puder.J. ni ovu spužvicu nije koristila iz praktičnog razloga - kad ju smočite, ona vam se ustostruči! Jednostavno je ogromna, i J. za sitno lice, vrlo nezgrapna za korištenje. Vidite na prvoj slici da je već i suha verzija malo veća od Raffaella, dok je mokra verzija jednostavno OGROMNA!

Ni D. ovu spužvicu nije koristila. Oprala ju je, ocijedila, zaključila: OMG, pa ovo je skoro veće od mog lica 🤣 i pospremila. Ponudila ju je svojoj gospođi majci, koja je vidjevši ju pitala: "Si ti luda?" a onda ju je opipala i zaključila da joj je - premekana. (Da, gospođa majka je malo čudna. I RT spužvicu koju sam joj htjela darovati je isprobala i onda vratila, jer joj je premekana. Voli žena da ju spužva šamara, valjda je previše gledala 50 nijansi 🤣)
Spužvica je na kraju našla svoj dom kod jedne simpatične N., koja kaže da je oduševljena njome, pa onda vjerujem da je i ona dobra.


E, sad, rekle smo vam sve, ali ono najvažnije nismo: spužvica je dostupna na AliExpressu, na ovom linku, a koštaju strašnih 5 dolara. (To vam je po današnjem tečaju par lipa preko trideset kuna.)
No, što čekate? Još ih niste naručile? 😆

Čime vi najradije nanosite puder? Ako koristite spužvice, koje su vam najdraže?

Do sljedećeg posta (tapkajući puder spužvicom na lice) pozdravljaju vas
D. i J.


Primjedbe

  1. N. dodaje da je spužvica i mekana i taman (N. ima veliku glavu), a jednako dobro blenda puder-podlogu za sjenilo-korektor- i višak rumenila jer N. eto zna prekrdašiti sa praškovima =) super blog curke (y) =)

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi