Immitation of life

Imitacija je najiskreniji oblik laskanja, kažu.
Blogerica/forumašica Zvrk  napravila je apsoštrumpfno prekrasnu skittelette manikuru koja me osvojila na prvu, i koju sam morala iskopirati.
Kako sam opet kupovala lakove (to bi rekao moj muž, uz prigodno okretanje očima), morala sam isprobati najnoviju akviziciju, pa je moja interpretacija rađena malo toplijim tonovima od originala, ali mislim da sam osnovnu ideju (šarenoooooooo i veselooooo) ipak zadržala ;).
Nokti su malo skraćeni jer sam počela vršiti neuspjele atentate na njih na najčudnije načine. Nisu ustvari bili predugi, imala sam i duže bez problema, ali sam upala u neku trapavu fazu u kojoj si ih uporno pokušavam giljotinirati, pa zaključih mudro: bolje kraći, ali čitavi. :filozof:





Lakovi u igri su bili:
Maybelline Colorama mini Urban lemon

Flormar 392

I najnoviji član moje lakovske obitelji, Wet'n'Wild Wild colors Dreamy poppy (koji je, čini se, IT-nijansa ovoga ljeta, jer sam ga gotovo mjesec dana bezuspješno tražila, obilazeći pri svakom posjetu DM-ovima koji drže W'n'W kozmetiku stalak, na kojem je od svih lakova bilo bar nekoliko primjeraka, a samo red namijenjen Dreamy poppy nijansi zjapio je prazan,. Svaki puta su ljubazne prodavačice zavirile na zalihe na moj upit, i zaključile da ga više nema.)

Nijansa je divna, ali prvo mazanje je bilo pomalo razočaravajuće. Tekstura laka je prilično rijetka i bilo ga je teško ravnomjerno nanijeti. Drugi sloj je malo popravio stvar, ali svejedno su mi na nekim noktima ostale "rupe". (Ne, ne vidi to nitko osim mene i sestara lakoholičarki, ali JA to vidim i MENI smeta. Dovoljno da ne budem sretna.) Nekako se nadam da će se stvar popraviti nakon kojeg korištenja, a ako ne, planiram ga ostaviti da malo "diše" i zgusne se.

E, sad, možda vam se na noktima čini već viđen? To je zato što već posjedujem lak koji se doslovno u pola nijanse razlikuje od njega, Flormar 408.
Evo i usporedbe, ako koga zanima:

I swatchevi na plastičnim žličicama (kao zamjena za nail-wheels za škrtice. Da, Škot sam i ne sramim se. Apsolutno mi je preskupo kupovati nail-wheels ili tipse za 100+ lakova, radije za te novce kupim - lakove xD):

Lijevo: W'n'W Dreamy Poppy. Desno: Flormar 408
Kao što vidite, razlika je minimalna ali postoji. W'n'W je više ružičast, dok Flormar ima izraženiju koraljno-narančastu notu (i noćna mora je za uslikati na noktima, a da ne izgleda naračnasto...).
Pod blicem se još bolje vidi:


Uglavnom, to bi bilo to za ovaj put.
E, sad, zanima me, koliko moju malobrojnu, ali cijenjenu publiku zanimaju swatchevi na žličicama (mogu vam cijeli jedan post napisati o tome KAKO swatchati na žličicama ako, kao ja, naletite na vreću nesuradljivih gadova)? Ako da, mogu napraviti više postova s usporedbama raznih lakova.
Također, smatrate li potrebnim sliku same bočice laka, ili mislite da je suvišna?
Osim toga, kako vam se sviđa manikura? Koji vam je od ova dva roza laka ljepši, Flormar ili W'n'W?

XOXO,
d.

Primjedbe

Popularni postovi