Happy birthday to me, happy birthday to me...

Sretan rođendan mi, sretan rođendan mi...
OK, nije meni, nego blogu. Nevjerojatno ali istinito, blogam (s polovičnim rezultatima) već godinu dana. Prvi post sam hrabro objavila 22. 9. prošle godine.

U to ime jedna blogorođendanska manikurica.
S noktima su se družili nova akvizicija (da, opet sam prolazila kroz DM. Treba mi vezati ruke i oteti novčanik.), W'n'W I need a refresh-mint, MoYou London Scholar pločica 02 i L'Oreal Les blancs Pistachio drage.






W'n'W I need a refresh-mint je lak iz Megalast linije. Boja mi se najrealnijom čini na predzadnjoj slici. Za Refresh-mint kažu da je dupe za China Glaze For Audrey - ne bih znala, Audrey nisam vidjela uživo, ali za Refresh-mint mogu reći da je prekrasna mintasto-tirkizna creme boja, prekriva besprijekorno u 2 sloja, suši se prilično brzo, a ono što me najviše oborilo s nogu je četkica.







Megalast četkica je ustvari malo kontroverzna. Neki ju obožavaju, drugi ju kude. Čula sam (točnije, čitala) kako kažu da je preširoka, preoštra, žilava, "čupava"... Ja ju jednostavno OBOŽAVAM. Taman je dovoljno široka da mi obuhvati gotovo cijeli nokat u jednom potezu, i savršenog oblika za moj korijen nokta - popravke sam vršila samo malo sa strana, luku kistićem prišla nisam, tako je savršeno precizan i uredan ispao iz prve!
Sad mi se plače što većinu boja iz te kolekcije već imam u ovoj ili onoj varijanti. Zanimljive su mi samo ljubičaste (doh!): Disturbia, Bite the bullet i On a trip.
Doduše, iako je četkica kod svih moj holy grail četkica, formula i nije. Mami sam kupila Under your spell, koji je divna crna... erm, tamnosiva, ustvari, baza s puuuuuuuno crvenog microshimmera i izgleda apsolutno prekrasno na noktima (podsjeća me na swatcheve OPI Royal rajah ruby, a swatch je dosta sličan Oktoberfestu - razlika je u bazi, Oktoberfest ima ljubičastu bazu, a Spell kao-crnu) - ali trebaju mu TRI sloja da dobije pravu boju. Prvi sloj je prozirnjikavo-siv, i shimmer je skoro nevidljiv.

Uglavnom, toliko od mene za ovaj rođendanski post.
Jeste li već isprobali W'n'W Megalast lakove? Kakvi su vaši dojmovi?

XOXO,
d.

Primjedbe

  1. Probala sam nedavno tek Wet'n'Wild lakove i meni su za tu cijenu dobri. Nedostatak im je ograničen izbor nijansi (barem kod nas), a što se četkice tiče, meni recimo dimenzije odgovaraju, ali nekako mi je "pretvrda". Kad je usporedim s npr. OPI četkicom ipak imam dojam da s njom teže mažem, odnosno nekad mi napravi streaky sloj laka. A i primijetila sam da je gotovo nemoguće s tom ogromnom četkom izvući tanki sloj. Ili možda ja nisam dovoljno vješta? :nezna: U svakom slučaju, mislim da su dosta kvalitetni lakovi za malo novaca. Imam samo dva doma i oba su mi ok.

    P.S. Sretan rođendan tvom blogu! :o)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. možda je i do nijanse... refresh-mint je savršeno mazive teksture, no na nekom manje mazivom laku (recimo, spell mi pada na pamet) bi možda mogla raditi probleme. opi četkice su mi vrh vrhova, bez daljnjeg ;) :opiholičarka:

      Izbriši

Objavi komentar

Popularni postovi