Pokušaj bloga - klap! Drugi put!

Pokušala sam već pisati nail-blog, ali nije mi baš išlo. Zbog zdravstvenog problema jedno vrijeme nisam mogla lakirati, onda nisam bila zadovoljna time kako su nalakirani nokti izgledali, pa nisam bila zadovoljna kvalitetom fotografija (slikam jadnom kamerom s mobitela, koja je s novim updateom sustava postala - vjerovali ili ne! - još jadnija
 ), pa je onda siroti blog ostao na jednom postu. Vrlo pohvalno.



Svjetska ironija je da nokte lakiram dva puta tjedno, i većinu manikura uslikam čisto za svoj gušt. I onda, najčešće, ne objavim nigdje.
Pa ću onda pokušati - klap! Drugi put! - objavljivati ih na blogu.
Čak sam i zgodnu adresu uspjela registrirati! Bravo ja! 

Pa onda, neka igre započnu!

Prva manikura koju ću podijeliti s vama je trenutna. Skittelette nokti rađeni za tematski tjedni natječaj na forum.hr. Nisam pobijedila, naravno, konkurencija je bila žestoka - ali zato sam dobila preslatke, vesele nokte.

Društvo mi prave OPI Pink flamenco i Bourjois 10 days nr.14, uz Essence dvoglavu točkalicu.
Da, treba mi još malo prakse s točkalicom, ali bože moj, nije ni katastrofalno.
Stanje kutikula i kožice je takvo kakvo je, nije bajno niti ima šanse biti bolje, radim posao koji jako isušuje ruke, a iz medicinskih razloga kremu za ruke ne bih smjela koristiti uopće, kao ni ulja i balzame za nokte.




Lakovi su, inače, fantazija živa. Pink flamenco je iz hvaljene OPI-jeve španjolske kolekcije, prekriva u jednom malo jačem sloju savršeno, a zadnji put sam ga nosila na noktima skinula sam ga 7. dan jer mi je dosadio. Imao je minimalan tipwear i nula chippanja. Bourjois nr.14 je jedan od onih njihovih lakova s kosom četkicom. Prekrasna nude roza. Lijepo se nanosi, dok je bio skroz nov trebala su mu tri sloja za puno prekrivanje, nakon tri godine se mrvicu zgusnuo pa prekriva s dva sloja. Također je dosta izdržljiv na noktima, pet dana će izdržati bez ikakvog problema (onih obećanih 10 nikada nisam dočekala).

Toliko od mene za prvi post drugog pokušaja, vidjet ćemo hoće li ovaj puta biti uspješnije.
Pusa svima,  
Dee



Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi