Be my (slightly smudged) Valentine

Valentinovo kuca na vrata, a ja sam izvadila svoju MoYou "Princezu". Kao i obično, imala sam nešto na umu, ali gotovo ništa nije surađivalo.

Vedrije teme: ovih dana sam kupila hrpu proizvoda za usne. Svi koje zanimaju samo nokti, slobodno preskočite idući ulomak.
Ono što bih htjela podijeliti s vama je:
Labello Lip Butter od kokosa nije nešto. Volim kokos, ali on miriši na onaj umjetni kokos. Flop, palac dolje, ostajem vjerna onom od vanilije i makadamije. Još da smislim kome ću dva puta isprobani plastičnokokosasti uvaliti da mi ne radi drlog...
Essence olovke za usne su savršene. Ona prozirna je bogom dani problem za sve kojima mat ruževi isušuju usne. Da, znam koja joj je izvorna namjena, ali ja sam kreativna žeMska, i briga me kako je proizvođač zamislio da se ta olovka koristi, ja ju nadrljam preko cijelih usta i uživam u mat ružu bez krpa suhe kože. (y), lajk, top-of-the-pops.
Također, nakon tri tjedna potjere i hodočašćenja po svim drogerijama usput (i onim manje usputnima), ulovila sam Essence Satin mauve olovku. Zadnja je na stalku čekala mene. I da, jasno mi je zašto je rasprodana. Savršeniju retro-'90s-kajliđenerastu zagasitoljubičastu koju čak i JA (koja sam konstantno u love-hate odnosu sa svim tamnijim nijansama: jako ih volim, ali mrzim kako izgledaju na meni) mogu isfurati. (y) i za nju, jako ju lajkam.
A ubola sam povoljno i Sleek Matte Me ruž u nijansi Birthday Suit. Nosim ga preko Essence prozirne olovke i prvi put u životu imam ruž koji stavim ujutro, odem na posao, NE popravljam ga, i vraćam se doma s većim dijelom ruža na mjestu!!! Je da su mi usta suha poput kreča, ali tko ga šiša, imam ruž koji ne pojedem!!! jeeeeeeeeeej!
Slika nema, jer mi je pokušaj da prijateljici na FB chatu pokažem kako je Satin Mauve pregenijalan završio tako da mi je morala vjerovati na riječ, a ja sam se još jednom podsjetila zašto nisam bjutiblogerica, nego blogam samo o noktima. (U prijevodu, nisam u stanju uslikati pristojan selfie, niti bilo koji dio svoga lica, pogotovo ne toster-kamerom sa svog mobitela, ni da mi život... ma, što život, sudbina cijele planete ovisi o tome. :( )

Dosta o ruževima, hajdemo o noktima.
U povodu Valentinova nosim Essie Size Matters i Max Factor Snow-White, pečatirala sam s Essiejem i Essence bijelim Stampyjem. TC mi je opet sve razmuljao :gorkoplače:.
Dobra vijest: napravila sam lightbox. Što ćete upravo vidjeti:







Moje osobno mišljenje je da je lightbox čudo jedno, i sad bih šamarala samu sebe što ga nisam ranije napravila. Igram se malo ekspozicijom da uhvatim što realniju boju (zato mi povremeno prsti izgledaju sprženo svjetlom. Tko šiša prste, važni su nokti! :) ). I sva sam jadna kada vidim kako mi je nadlak razmuljao krasna srca. :(

Volite li vi Valentinovo? Koje su vam najdraže valentinovske boje? I kako vam se sviđaju nove i poboljšane (overexposed) slike iz lightboxa?

XOXO,
d.




Primjedbe

  1. Sviđa mi se manikurica, eventualno ne bih na palac pečatirala srca...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :)
      u retrospektivi, ne bih pečatirala ništa. nikamo. takav fijasko davno nisam imala ;) ali neka, ustrajem u tome da objavljujem svaku, i najfejlastiju manikuru. xD

      Izbriši
  2. O čobicama...
    Osobno NE volim Labello Lip Buttere jer mi je totalno fujkavo gurati usnice u tu teglicu, jer svaki put imam u ustima imam okus metala... Ajme i sad sam se skroz naježila! Grrr
    Imam i volim Transparentnu Essence olovku za usne, ali ajde, sad ću je isprobati i na tvoj način :)
    Essence Satin mauve olovku nemam, ali bacit ću oko na nju kad je sljedeći put vidim, iako imam NYX 831 Mauve olovku :)
    BTW di kupuješ NYX kozmetiku? Kod mene u Irisu/Douglasu imaju samo olovke za oči i usne... A željela bi si dva-tri ruža!!!

    E da, Lightbox mi je već dugo na DIY planu, samo nikako da dođe na red...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. o sleek ružu se radi ;) koji sam nabavila preko prodaje kozmetike na forum.hr od forumašice koja ga je kupila, isprobala i zaključila da joj se tuče s podtonom, ali i za NYX imam adresu - drži ih trgovina danijel cosmetics u osijeku, koja mi je nedaleko od posla. još da do nje ne moram autom, po centru grada, vjerojatno bih im išla i češće u pohode. sad si me ustvari dobro sjetila, i njihove matt creamove moram isprobati ;)
      satin mauve ti treba. svima treba. xD
      lightbox ti ne treba. KAKVE ćeš onda slike raditi??? pa već sad me bude sramota išta objaviti nakon što posjetim tvoj blog xD

      Izbriši
    2. No da, pročitala sam Sleek ali mi mozak još čudno radi pa je on to shvatio kao NYX :P :D
      A lightbox mi stvarno treba, pogotovo za ove tmurne i sive zimske dane! ;)

      Izbriši

Objavi komentar

Popularni postovi